• By Getty

Wie is Getty?

Hi Girls,

Misschien is het nu het moment om iets meer te vertellen over mij persoonlijk.

Ik ben Getty, 42 jaar, ik ben een echte leeuw (letterlijk en figuurlijk :p). Ik heb een zoon (Clément) van 14 jaar en ik ben er super trots op. Ik ben gescheiden en momenteel is het mijn zoon, onze kater Marcel en ik.

Ikzelf ben heel gevoelig, positief gedreven en heel warm en zorgzaam van persoon, ik kan enorm genieten van mensen die blij zijn, in het nu moment leven. Ik sta altijd open voor een babbel wanneer het wat moeilijker gaat.

Dit talent heb ik meegekregen van het universum. En ik weet dat dit een talent is dat ik niet voor niets heb meegekregen. Dit wil zeggen dat ik niet enkel mensen wil mooi maken uiterlijk maar ze ook vanbinnen wil terug laten stralen (je mag nog het mooiste kleedje aanhebben maar als je je vanbinnen niet goed voelt dan straal je dit ook uit), alles in ons leven heeft met energie te maken. Ik hou van meditatie, geloven in jezelf, healing, reading, ...


By Getty is voor mij als een 2de kind waar ik veel zorg voor draag en altijd het beste wil uithalen. Daarom is er een nieuw hoofdstuk aangebroken By Getty 2.0!

Er wordt een grotere focus gelegd op onze Online Shop en de focus in de fysieke winkel wordt persoonlijker.

Ik kijk enorm uit naar 1 Oktober (opening fysieke winkel)!!

Voor nu ga ik eventjes stoppen met vertellen want ik heb nog heel veel werk!

Volgende week ben ik er weer met meer weer!


Liefs Getty!

xxx
3,383 keer bekeken0 reacties

Inschrijfformulier

  • Facebook

©2020 door By Getty.