• By Getty

Wie is Marie?

Hi girls!

Vandaag gaat deze blogpost over Marie, wie is Marie?


Ik ben geboren op 2 maart 1997 samen met mijn tweelingbroer Henri. Wij zijn alle 2 geboren in Kortrijk maar wonen in Vichte. Ik ben dus een vis!


Ik heb het afgelopen jaar in Kaapstad gewoond maar dit was niet voor het plezier. Dit was om mijzelf terug te vinden. Sinds Januari 2019 ga ik nuchter door het leven.

Ik ben een heel gevoelig, warm en creatief persoon. Ik ben de dag van vandaag heel trots op mijzelf op wat ik de afgelopen 21 maanden heb bereikt. Hoe ik mezelf terugvond + hoe ik over mijzelf elke dag bijleer. Ik zal nooit perfect zijn (niemand is perfect) maar ik probeer in alles mijn best te doen. 'Progress not perfection'.


Positief door het leven gaan is een grote verandering voor mij. Dus ik ben heel blij dat ik elke dag met een glimlach mag wakker worden, dit laat niet staan dat ik ook eens een mindere dag kan hebben maar ik vecht altijd om het positieve van het negatieve te laten winnen.

Ik ben ook trots op wie ik ben, ik accepteer mijn positieve en negatieve kanten. Ik ben gelukkig, gezond, geliefd, maar vooral mijzelf. Ik leef dag per dag.


Ik heb al heel lang een interesse in Mode en ik ben heel blij dat ik deze interesse verder mag ontdekken bij By Getty. Ik ben heel dankbaar dat ik de kans krijg van Getty om te zijn wie ik ben. Ik grijp deze kans met beide handen.


xoxo

Lots of love!

Marie
1,902 keer bekeken0 reacties

Inschrijfformulier

  • Facebook

©2020 door By Getty.